A Catalunya la FEC!

Des de 1988, la FEC som companys i companyes que compartim la necessitat prioritària de la millora en les condicions de treball de la plantilla de Catalunya a CaixaBank.

Creiem que cal capgirar la pèrdua de drets i condicions laborals de tota la plantilla en pro dels resultats financers, el desplaçament conscient dels centres de decisió i control i serveis centrals de la nostra entitat fora de Catalunya, la regressió de la llengua i cultura catalanes, i la progressiva uniformització de les negociacions i acords, que ja no responen a les necessitats específiques de la plantilla de les dues DT’s catalanes.

Volem a més, ser garantia dels valors que han fet de CaixaBank un model exemplar de tracte als empleats/des, un model reconegut internacionalment de negoci, de relacions laborals i de responsabilitat social.

Cal frenar la innecessària uniformització dels acords en matèria laboral que creen un greuge territorial i una manca de plantilla constant al territori català, que té històricament un pes prou específic i una càrrega rellevant sobre els resultats a l’empresa.

PASSA A L’ACCIÓ!
Aspirem a poder condicionar la presa d’acords en matèria laboral respecte els drets específics de la plantilla de Catalunya.

Crear un marc laboral propi que respongui a aquests interessos és cabdal. Per això la FEC també contribuïm a incrementar la representativitat de les entitats de País, i tenim les eines. Per aquest motiu presentem candidatura amb La Intersindical i som socis de la Plataforma per la Llengua, i posem davant en cada ocasió de negociació els interessos dels treballadors/es de Catalunya.

El teu suport amb el teu VOT és definitiu i útil, si comparteixes la nostra visió i no vols que els companys i companyes de casa nostra quedem diluïts en el marasme uniformitzador front al qual les grans majories sindicals no volen donar resposta i resten simplement còmodes i indiferents. Et posaràs també de ‘perfil’ tu ara?

Ara ens toca Passar a l’Acció per a no ser oblidats com a col·lectiu, i cada VOT compta.

No ho oblidis. No passis! Ens necessitem tots i totes.