Comitè executiu

El Comitè Executiu és l’òrgan de direcció del Sindicat. S’escull cada 4 anys pel Congrés, que té la màxima sobirania de la FEC. Els vocals són elegits, respectivament, pels Plenaris de les Seccions a les quals representen.

Després del darrer Congrés (2019), aquestes són les persones que integren el Comitè Executiu actual.

Antoni
COLÀS i BERNUZ

Ester
SANAHUJA i GUASCH

Joan_Maria
TERRIBAS i SALA​

Francesc
SABATER i MARGALEF

Antoni
CANO i VERNET​

Núria
PUIG-GROS i ESTANY

Joan
OLLER i TORRICO

Joan
BIAYNA i MULET

Antoni Colàs i Bernuz

Nascut el 1956 a Reus (Baix Camp), viu a Riudoms (Baix Camp). Té estudis de matemàtiques per la UB, d’empresarials i d’informàtica de sistemes per la UNED i de psicologia per la UOC. Va entrar a “la Caixa” el 1981 i va sortir de “CaixaBank" el  2013. És aficionat a la bicicleta de muntanya, l’esquí... i a tenir cura del seu hort.

Joan_Maria TERRIBAS i SALA​

Nascut el 1960 a Barcelona (Barcelonès), viu a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Té estudis d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports a la UPC (Universitat Politècnica de Catalunya). Va ser treballador de Caixa de Barcelona (1981-1990) i de la Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona (1990-2011). Des de 2011 és treballador en actiu de CaixaBank. Es dedica plenament a la tasca sindical des de 2012. Malalt d’amor pel seu país, com diria el Lluís Llach.​