JGAC’23: DELEGA EL TEU VOT A LA FEC! POSEM A LES PERSONES DAVANT DE LES XIFRES.

Està previst que el pròxim 31 de març tingui lloc la Junta Gral. Ordinària d’Accionistes de CaixaBank. 

Des de la FEC considerem necessari intervenir en la Junta per confrontar la realitat del dia a dia dels treballadors/res, als resultats extraordinaris i la gestió que es presentarà als Accionistes i a la societat en general.

Volem manifestar que és inacceptable aprovar la gestió d’un exercici només basada en els resultats, quan la plantilla està sotmesa a un clima laboral insuportable, que es reflecteix en què un 60% es mostri obertament en contra de recomanar CaixaBank com una empresa on treballar i on ‘plouen’ literalment les reclamacions de clients.

Intervindrem per donar visibilitat a les situacions d’angoixa que viu aquesta plantilla i apuntarem a un necessari canvi de model de negoci en l’entitat que asseguri el futur amb respecte a la plantilla i clients i als principis fundacionals de l’entitat.

Refermarem el nostre compromís amb Catalunya i reclamarem el retorn de la seu de CaixaBank i de la resta de seus corporatives a Barcelona, com hem fet cop rere cop durant els darrers 5 anys.

Fes-ho possible. DELEGA’NS EL VOT

Et demanem que deleguis la representació de les teves accions a favor del nostre company:

ANTONI CANO I VERNET (40991164N)

Fes-ho a CaixaBankNow amb aquest itinerari: Pensar en el futur / Valors / OF-Operacions Financeres (a la dreta de la relació d’accions) / Opcions (a la dreta de la relació d’accions) / Delegar o votar a distància / Seleccionar: 1- Expedient 2- Delegar / Opció: 1- La persona que indico 2- No vull donar instruccions de vot.

Ens ajudarà molt que enviïs una còpia d’aquesta delegació (pdf o còpia de pantalla) al correu electrònic:  juntacaixabank@fec.cat

Et recordem que també poden delegar el vot els teus familiars i amistats que siguin accionistes.

Gràcies a l’avançada per la teva confiança.

Passa a l’Acció: A Catalunya, la FEC !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *