Bona acollida de la 1a Trobada d’Afiliats ‘Passius’ de la FEC

El passat dijous 9 de març és va celebrar la 1a. Trobada d’Afiliats de la Secció Sindical de Passius de la FEC. Tot i la pluja, tots els inscrits van arribar puntuals al lloc on començava l’activitat: El Celler Cooperatiu de Nulles (Alt Camp), més conegut com a Adernats – Vinícola de Nulles.

En aquesta “Catedral del Vi”, construïda fa poc més de 100 anys per l’arquitecte Cèsar Martinell, vàrem gaudir d’una completa visita guiada que va cloure’s amb una degustació de diversos vins i caves “Adernats”.  

Després d’aquest tast patrimonial del celler i dels seus productes, el grup va anar directe a la Calçotada que ens tenien preparada al “Restaurant Coll de Nulles”.

En Joan Biayna, responsable de la Secció de Passius des del novembre de 2019, va marcar-se com un dels seus objectius fer diverses trobades d’afiliats a l’any que combinessin patrimoni i gastronomia del nostre País. La pandèmia de la Covid-19 va aturar aquesta iniciativa fins que es va valorar que no hi havia cap risc per les persones. En aquesta primera trobada, el Joan Biayna ha comptat amb la col·laboració del Francesc Sabater, Secretari General Adjunt de la FEC.

Tot i ser la primera Trobada, en Joan Biayna es mostrava satisfet de la participació: “La convocatòria ha tingut una molt bona acollida. Han estat 21 els assistents; 19 afiliats i 2 acompanyants i a veure si de cara a la propera, aquests repeteixen i se n’apunten de nous.”

Aquesta trobada, així com les properes que es faran, ha estat subvencionada en un 50% del seu cost (visita guiada i calçotada) per part del Sindicat.

Al final del dinar també va adreçar unes paraules al grup el Secretari General Joan_Maria Terribas:

 “Aquesta iniciativa que avui encetem, ha estat fruit del capteniment del responsable de la secció i de l’acord unànime del Comitè Executiu. Desitgem que tingui la màxima continuïtat i mantingui una bona participació dels afiliats.”

Tenint en compte aquesta bona arrencada, ja s’està pensant en organitzar una 2a. Trobada abans de l’estiu.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *