Bon Nadal i un millor any nou 2023!

És temps de regalar a les nostres famílies part del temps robat per les nostres dedicacions laborals i professionals. Temps per a dedicar a tots aquells qui estimem, la millor versió de nosaltres mateixos.

Un nou any s’encetarà ben aviat, i són ben vives les incerteses del present i futur pròxim. Temps també que per força, ens mena a una reflexió sobre el model de societat que volem, el model econòmic i de treball que volem. 

Un model més just, on les persones siguem el centre, on regnin per sobre de les ambicions d’uns pocs, la Pau, la Llibertat i la Justícia Social. Un model que no fagociti els nostres somnis i aspiracions, i que protegeixi el llegat de la Terra.

Comencem per Catalunya. I de Catalunya, al Món.

Bones Festes!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *