AVANÇAMENT ESTUDI D’OPINIÓ 2022

En la presentació a la RLT dels principals resultats de l’Estudi d’opinió 2022, clarament un 60% de la plantilla es mostra en contra de recomanar CaixaBank com una empresa on treballar, front un 40% que si ho recomanaria.

Ja fa massa temps que ho advertim. CaixaBank ha derivat en ser un petit infern on treballar, en una entitat antipàtica al públic en general, i en una màquina d’esprèmer persones i portar al límit pràctiques comercials gens saludables.

I d’això ja sabem fa temps qui en son els/les responsables. A la FEC tenim molt clar que cal recuperar amb urgència el seny, el bon tracte a la plantilla i a la clientela, i la moderació que mai s’haurien d’haver abandonat. És la Direcció de CaixaBank i força “talents” qui mereixen un Pla de Millora.

2 comentaris a “AVANÇAMENT ESTUDI D’OPINIÓ 2022”

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *