11 DE SETEMBRE: DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

Diuen que les grans corporacions concentren la riquesa al món i a casa nostra. Que si s’albirés algun creixement i progrés en aquest marc terrible que molts auguren, es produirà només en el seu àmbit i sotmès a les seves capitals decisions.

Si acceptem la més que probable premissa anterior, llavors tenim identificat el mal. Però també s’identifica quina és la solució: Que tinguin clar que no hi haurà dividends sense el legítim progrés de qui treballa per procurar-los. Que no hi haurà creixement sense assegurar el benestar de la classe treballadora del nostre País i dels nostres fills: les generacions que ens diuen que ho tindran més magre.

És urgent recuperar el lideratge que ens han pres. Una de les vies passa per crear un marc d’ocupació propi: saber aprofitar i retenir el talent, en el marc del coneixement, la recerca i tecnologia punteres i crear les condicions adequades a casa nostra. La ciutadania de Catalunya i, en especial, la seva classe treballadora, sabem ben bé que és llevar-se ben d’hora i fer la feina.      Fem-la.

Som un sol Poble i Serem allò que decidim ser. Ara cal aixecar la mirada i posar aquesta feina en conjunt. Lluitar i revelar-nos contra tot sentiment de que no s’hi pot fer res i continuar, perseverar, i construir.

Refermem el nostre compromís a treballar incansablement des del nostre àmbit d’actuació, el món del treball. Ho hem fet en el passat i ho continuarem fent en el futur, perquè no tenim cap altra fita que la millora objectiva de les condicions de vida de les majories treballadores i, d’altra banda, la conquesta de la justícia social real, que creiem possible només amb la plena sobirania del nostre País.

Volem a Catalunya al capdavant de les nacions d’Europa.

A la FEC, sempre (hi) Som i sempre (hi) Serem.

VISCA CATALUNYA!  BONA DIADA A TOTHOM

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *