LA REVISIÓ SALARIAL DE CCOO, SECB (FINE) I UGT

     Diuen‘movilizamos a las plantillas del sector para exigir que se abra mesa de negociación con el objetivo de recuperar poder adquisitivo’.

Nosaltres us diem: Tard, malament i a remolc de la Patronal. Per què?

  • Perquè en la mesa de negociació del Conveni Col·lectiu 2019-2023, cap dels tres sindicats amb prou poder vàreu ser capaços d’establir cap clàusula de salvaguarda, com és vincular revisions de salaris a l’IPC.
  • Perquè tampoc es va aprofitar una segona ocasió en la negociació l’Acord d’Adaptació del Conveni Col·lectiu a CaixaBank, el 29/12/2020, per a establir una clàusula de revisió salarial.

Així de senzill: el Conveni que vàreu signar era dolent.

L’IPC continua pujant i es dispara el mes de juny als dos dígits, un 10,2%, i el nostre sou pateix en els darrers 10 anys una ‘caiguda lliure’ de més del 20%, sense la revisió que seria exigible als tres sindicats que negocieu el Conveni.

Bona part de la plantilla estem al límit per les pressions comercials, les ‘retallades’ dels bonus i incentius i la ‘mala praxi’ d’alguns, per desgràcia massa, responsables comercials.

I ara ens demaneu que recolzem manifestos i mobilitzacions per tapar la vostra pèssima gestió en les negociacions col·lectives?

Nosaltres, els signants d’aquesta nota hem tornat a requerir a la Direcció l’obertura d’una negociació dins de CaixaBank i continuarem lluitant pels interessos de la plantilla d’aquesta empresa, lluny del vostre més ranci electoralisme.

I esperem obtenir el suport necessari en les pròximes eleccions per poder condicionar les vostres ‘negociacions’ i retornar a totes les persones treballadores de CaixaBank la dignitat que mereixen.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *