NÒMINA DE MAIG: ENS ABONEN LA ‘PAGUETA’

NÒMINA DE MAIG: ENS ABONEN LA “PAGUETA

L’últim IPC general publicat és del 8,3% i ara ens abonaran una “pagueta” puntual per un import del 0,50% sobre els conceptes salarials de Conveni.

En la nostra última circular ja us vàrem explicar que en el Conveni Col·lectiu els sindicats signants van acordar que no tinguéssim cap increment salarial en 2019, 2020 i 2021. Per a 2022 varen pactar un increment del 0,75% i, com la inflació de 2021 va acabar en un 6,5%, perdem enguany un 5,75% per la devaluació salarial. Aquelles revisions salarials segons l’IPC ja ni les recordem. Els dòcils sindicats signants del conveni les van enterrar.

En definitiva, continuem perdent poder adquisitiu. És clar que la força de la qual fan gala els sindicats signants és mera comèdia i així acumulem durant els últims 10 anys una pèrdua equivalent a un mes del nostre sou.

Com estem en any electoral, estan desesperats per fer-se una foto obrint una renegociació salarial amb la patronal. Per a fer-vos una idea del poc recorregut de tal iniciativa, n’hi ha prou en llegir les declaracions en premsa del nostre CEO: “nuestra plantilla y en general todo el sector bancario y el de las antiguas cajas de ahorro se rigen por un convenio que vence a finales de 2023. A partir de ahí habrá una negociación”.

Una vegada que li has venut la teva ànima al dimoni no hi sol haver ocasió de recompra. De la mateixa manera que ells ho haurien d’haver pensat més detingudament abans de signar aquests convenis, tu també hauries de pensar-ho dues vegades abans de votar-los.

Amplia aquesta informació clicant l’enllaç a l’article aparegut el dia 1 de maig a Economia Digital  https://www.economiadigital.es/empresas/la-banca-no-revisara-el-salario-de-los-trabajadores-por-la-inflacion.html

1 comentari a “NÒMINA DE MAIG: ENS ABONEN LA ‘PAGUETA’”

  1. Personalmen he enviar una nota a CCOO, UGT, SECPB, es a dir als mayoritaris que demanin a CaixaBank que ens retornin el 2% que ens varen treura. Crec que vosaltres haurieu de ferel matéix, pero a Direccio, en nom dels empleats Jubilats. Endevan companys. Nosaltres o haguesim fet. Diran NO, pero queda constancia. Si voleu que o fagi i la secció de Jubilats FEC, i els altres s’hi adherencin. Robert Bailo. Presiden Honorari i Fundador

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *