TARGETES INCENTIUS (Circular Conjunta)

TARGETA INCENTIUS

A l’hora d’exigir, la Direcció d’aquesta entitat és aclaparadora. Correu diari, livemeetings, trucades telefòniques si no comences amb bon peu una campanya, i més trucades telefòniques, encara que hagis arribat, per a continuar facturant i que els teus superiors puguin cobrar més.

Però a l’hora de pagar, no hi ha pressa, no hi ha trucades. Per si de cas, s’escuden en les bases, que a més de publicar-les quan els dona la gana, diuen que els incentius es pagaran al llarg de l’any 2022.

Per aquest motiu, i davant diverses consultes que hem tingut, hem preguntat a Recursos Humans per aquest tema. Ens han respost que els incentius corresponents a ‘Wivai’, ‘My auto’, ‘Dormir Tranquil’, ‘Consum’, ‘Vida’ i ‘Comerços, s’abonaran al llarg de juny. Afirmen que cadascun té el seu circuit, per la qual cosa no poden donar dates exactes.

Ja veiem que tenen dos “circuits”:

  • Per a exigir un ràpid i amb llargues rectes.
  • El de pagar, ple de corbes i semàfors en vermell.

Creus que mereixes aquest tracte?

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *