No… no és un 1 de Maig més.

Que a ningú no li càpiga el més mínim dubte… el món està canviant a una velocitat inabastable per a la classe treballadora i arribem a un punt d’inflexió.

L’anomenat Estat del Benestar, en liquidació conscient, agafa plenament desconcertats a unes noves generacions molt preparades però sovint poc acostumades a la lluita. Molts tenim només un record desdibuixat de les lluites i sacrificis del passat que varen fer possible el progrés econòmic i social de la ciutadania.

Consciència de grup i Solidaritat de les persones treballadores, que eren el fre a les ambicions expansives del capitalisme. Aquest mateix capital que avui subjuga les nostres vides, a les persones i als pobles i que acabarà destruint el planeta Terra.

Cal tornar a ser conscients de tot allò que ens juguem, no resignar-nos, a que cal frenar els interessos de les grans corporacions, a abandonar l’individualisme, a entendre que només el poble salvarà al poble, que poble, som totes i tots, i que el futur que ens dibuixen i volen imposar, és de precarietat laboral, de pèrdua constant de poder adquisitiu, de distanciament entre magnats i pobres, d’atur, de guerres i devastació del medi.

Si no prenem consciència que som moltes més persones les qui volem la Pau, el progrés de tothom, i un món millor per a les generacions futures, i tornem a enfrontar aquesta visió d’un mon injust, des de la nostra plena convicció en què si volem, podem canviar-ho, estem condemnats a allò que una minoria oligarca decideixi.

Sí, caldrà que tornem a unir-nos, a sindicar-nos per a defensar els nostres interessos, a ser solidaris amb les persones i pobles, i caldrà tornar a la revolta, a dir no, a patir… o no hi haurà marxa enrere.

Aquest no és un Primer de Maig més, si és que algú creia el contrari.

Federació d’Estalvi de Catalunya

La FEC ens adherim a la convocatòria de manifestació de la Intersindical a l’Arc de Triomf aquest diumenge. Clica sobre la imatge per a veure’n més detalls.

Pots demanar més informació i lloc on podràs trobar-nos al telèfon 661316589 (Antoni Cano).

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *