Solidaritat FEC – Acte de lliurament del donatiu a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia

Gràcies a la participació activa dels nostres afiliats i afiliades, el passat 28 de març, es va poder fer entrega del donatiu de 1.500,00Eur, a la Fundació www.fevillavecchia.es , en el marc de la iniciativa solidària de la FEC 2021.

En la foto, Antoni Colàs (President de la FEC), Anna Varderi (Gerent FOIEV), Antoni Cano (Secció Sindical CaixaBank) i  Natàlia Ferrer (Àrea Econòmica FOIEV).

Volem compartir i donar-vos a conèixer amb més profunditat aquesta Fundació i la seva tasca imprescindible, i sovint poc coneguda, de mans de les seves responsables en uns emotius vídeo i carta d’agraïment que ens han estat enviats per la seva Direcció, i que parlen per si mateixos.

Estimats amics de la Federació d’Estalvi de Catalunya,

Us volem fer arribar el nostre agraïment per haver estat l’entitat triada per rebre la donació de 1.500€.,  a través de la vostra iniciativa solidària amb entitats socials.

Nosaltres treballem des de fa 33 anys per ajudar a infants i joves malalts de càncer, donar suport a les seves famílies, i impulsar avenços en el camp de l’oncologia i l’hematologia infantil.

En els darrers anys, hem obert les nostres línies de treball per ajudar també a infants amb altres malalties que els limiten la vida, no solament càncer.

Els ajudem des de diferents programes, i donem especial suport en la situació de malaltia greu, avançada i situació de final de vida. 

També apostem per ajudar-los quan, un cop superada la malaltia, cal fer front a seqüeles importants. No és fàcil reprendre el camí.

Tenim pisos d’acollida per a famílies desplaçades d’arreu de Catalunya, per causa del tractament del seu fill, així com d’altres llocs de fora de Catalunya, i tot un seguit de programes per ajudar-los a ells, i a les seves famílies, durant, i després de la malaltia. Tot plegat, amb el suport d’un gran equip de voluntariat, el pal de paller que fa possible molts moments d’acompanyament i suport.

Però tot el nostre treball no seria possible sense ajuts com el vostre.

Amb 1.500 €.-, per exemple, podem cobrir el manteniment de subministraments d’un dels pisos d’acollida, o bé cobrir cinc ajuts econòmics per cobrir necessitats bàsiques a famílies en situació de risc social i greu vulnerabilitat.

Actualment hem assumit l’acollida de 16 famílies amb nens oncològics procedents d’Ucraïna. Ens cal ajut per allotjament, trasllats, necessitats bàsiques i intèrprets.

Amb 1.500 €.- ens ajudeu molt a cobrir una part del cost, perquè cada persona, cada gest, cada aportació, suma i ho fa possible.

Gràcies, de tot cor, per la vostra iniciativa de responsabilitat social com a sindicat, i per fer-nos confiança.

Us preguem que feu arribar aquest agraïment a totes les persones que ho han fet possible.

Anna Varderi Casas

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *