La FEC a la Junta d’Accionistes de CaixaBank 2022

La FEC-Intersindical vàrem estar presents el passat divendres a la Junta Gral. D’Accionistes de CaixaBank. La nostra intervenció en 4 punts, en representació de les quatre demarcacions catalanes.

‘Estem a punt d’arribar a un punt d’inflexió… quin tant per cent d’absentisme és necessari per a que vostès entrin en raó i els treballadors/es puguem tornar a exercir la nostra tasca en condicions dignes que no provoquin massivament baixes, renúncies i abandonaments per angoixa?’    

                                 Gerard Xifra. Responsable Territorial de Girona.

Gerard Xifra Butiñach

‘Abandonar el territori, és abandonar allò que érem… Reducció de (quins) costos per donar viabilitat a l’empresa? … (doncs) Aquí estem la FEC i resta de forces sindicals per tal que vostès, en tant que màxims responsables de la Direcció, no trepitgin cap ni un dels drets dels nostres companys i companyes.’     

                               Núria Puig-grós. Responsable Territorial de Lleida.

‘Amb l’actual IPC (A Catalunya del 7,4 al febrer) simplement no cal fer res per patir una rebaixa salarial… Pensen vostès seure a prendre en consideració un increment de retribucions per a tota la plantilla?’              

                     Ester Sanahuja. Responsable Territorial de Tarragona.

Tenen vostès l’obligació moral i el deure ètic de crear valor, no només per la seva massa accionarial, sinó també per a la seva plantilla. Tenen l’obligació de fer d’aquesta empresa el millor dels llocs on treballar, i tenen el deure de defensar la seva singularitat i arrel social.

‘No hi ha cap motiu ni impediment per al retorn de la seu de CaixaBank ni de la Fundació i dels seus centres de decisió a Barcelona, la ciutat d’on mai no haurien d’haver marxat.  Només ens preguntem quan trigaran a decidir, que per a servir millor els interessos de CaixaBank i els seus accionistes, l’opció òptima sigui traslladar la seu a Madrid.’

    Antoni Cano. Responsable Territorial de Barcelona i Secretari Gral. Adj. Secció CaixaBank.

A Catalunya, la FEC!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *