DUES DE CADA TRES SORTIDES DEL TIPUS C SERÀ DONA CIRCULAR CONJUNTA

DUES DE CADA TRES SORTIDES DEL TIPUS C SERÀ DONA

Segons les dades que ha aportat l’empresa, de les sortides aprovades fins a l’1 de gener de 2022, corresponents al col·lectiu de persones nascudes el 1970 i anys posteriors, el nombre de dones és molt superior al d’homes. Tot i que en aquesta franja d’edat hi ha més dones que homes, el percentatge no és per molt, ni similar al de les sortides. Les peticions d’aquest ERO tenen rostre de Dona.

La direcció de l’empresa contínuament publicita reconeixements que obté pel seu programa Wengage, però amb tot, hi ha dades que parlen per si mateixes.

Així, mentre a l’empresa hi ha promoció de dones a posicions directives, la desafecció en una altra part de la plantilla és cada vegada més gran.  No s’estarà generant una nova bretxa dins del col·lectiu de les dones?

Que una empresa sigui atractiva per a les dones no es mesura només pel nombre de directives que té, que en tot cas no són la majoria de la plantilla, també es mesura per la satisfacció de la majoria de les seves treballadores.

I en aquest segon paràmetre hi ha dades que apunten al que no és desitjable.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *