CREMATS (Burned Out) …by MyHome

Estem cremats, romputs i cansats, o si es vol ‘Burned Out’, en un anglicisme més d’aquests que tant semblen satisfer el narcisisme imperant en la Direcció. Farts de patir els efectes de la maquinària de vendes i reptes comercials de les DT, i de les pràctiques gens ètiques d’alguns, ja massa, responsables comercials.

Per fi a casa, Per fi MyHome és una visió d’un món de clients irreal, on tothom és àvid de tecnologia, viu a cases ideals irreals per a la majoria, i té una família ideal. ‘Homes’ fictícies on es viu i dorm tranquil.

A la plantilla però, li resulta difícil conciliar el son. Malgrat que MyHome és una campanya comercial per a tot aquest exercici, les pressions, ´pipelines’, raports i seguiments permanents imposats en vertical i descendents, amb l’objectiu posat en ‘quedar bé’ a la ‘foto de sortida’, han centrat l’activitat de la xarxa comercial avui dilluns.

A tall d’exemple, algú creu possible assolir una venda d’1 TV, 1 alarma, 1 Mybox Auto o 2 Mybox Llar, i un préstec (marge mínim 400 €) i formalitzar-ho en un sol dia? Per cada empleat? Ah! I amb un NPS (Net Promoter Score) de 9 o 10 punts. La mateixa vella i atrotinada cantarella de sempre: demanar i esprémer al màxim, tenint clar que no és realment abastable. Sia dit de pas que avui també s’inicia la campanya de rènting de l’Opel Corsa, per si a algú li queda temps i ganes.

Volem advertir que assignar reptes comercials inassolibles produeix en massa ocasions, efectes no desitjats, com ara conductes irregulars, que malmeten la reputació de l’entitat, i problemes de salut a la plantilla, que al capdavall, acaben perjudicant tothom.

Calen lideratges més pacients, més centrats en la visió a mig termini en la relació amb el client, i conscients que en la relació amb els seus equips, resulta més valuós un gram d’inspiració, que molts quilos de control.

No permetis que pressions ni pràctiques comercials forassenyades o irregulars deteriorin la relació de confiança amb els teus clients, i sobretot cuida’t.

La teva salut i la teva feina són imprescindibles.

 Aturem les pressions. A la FEC et defensarem. Contacta’ns.

2 comentaris a “CREMATS (Burned Out) …by MyHome”

    1. Moltes gràcies a tu per fer-nos costat i confiança, companya Inma.
      Esperem que la denúncia que fem d’aquestes situacions es tradueixi en millores tangibles.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *