#TOTSSOMCAIXABANK

Tota la representació de la plantilla treballant junta: CCOO, SECB-FINE, UGT, ACCAM, SATE-CIC, CGT, SESFI, UOB, FEC, SIB, ACB, ELA-LAB

Avui, tots els sindicats de CaixaBank hem donat a la Direcció un missatge clar de rebuig a totes les mesures vergonyoses de reestructuració que ha posat sobre la taula.

Tots els representants de la plantilla –tots a l’una– hem manifestat un absolut rebuig als acomiadaments forçosos, a les mesures traumàtiques i a la retallada de condicions laborals que pretén la direcció. I hem exigit l’homologació de condicions salarials i laborals.

És una vergonya absoluta que una empresa amb milers de beneficis plantegi una reestructuració salvatge, quan precisament és la plantilla la que aconsegueix aquests beneficis.

#TotsSomCaixaBank ja que això no només afecta la plantilla, també a la clientela i fins i tot al futur financer del país.

#TotsSomCaixaBank per això tenim preparades un seguit d’accions per als dies:  #Acció29dAbril #Acció6deMaig #Acció14deMaig

En els propers dies et donarem més detalls de les accions. Comptem amb tota la plantilla perquè això va amb totes i tots.

#RebutgemAcomiadamentsForçosos #RebutgemMesuresTraumàtiques #RebutgemRetalladaCondicionsLaborals #RebutgemMaltractamentPlantilla #ExigimMesuresVoluntàries #ExigimRespectePerTotaLaPlantilla #ExigimHomologacióSalarialCondicionsLaborals

#TotsSomCaixaBank

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *