JUNTA GENERAL D’ACCIONISTES CAIXABANK. DELEGA EL TEU VOT A LA FEC!!!!

Aquesta és una junta de caràcter ordinari, tot i que en allò en què tots estarem d’acord, és que d’ordinari no hi ha res en els darrers temps en l’amplia esfera de CaixaBank.

Així doncs, davant d’aquesta nova convocatòria, et demanem que deleguis la representació de les teves accions a la FEC i et proposem que enguany ho facis a favor del nostre company,

  • Antoni CANO i VERNET
  • NIF – 40.991.164-N

En Toni recull el testimoni del treball de qui ha estat cara i veu de la FEC a les Juntes dels darrers anys, el company Francesc Sabater.

Instruccions de Delegació: Banca digital (CaixaBankNow) amb aquest itinerari:

Pensar en el futur / Valors / OF-Operacions Financeres (a la dreta de la relació d’accions) / Opcions (a la dreta de la relació d’accions) / Delegar o votar a distància / Seleccionar: 1- Expedient 2- Delegar / Opció: 1- La persona que indico 2- No vull donar instruccions de vot.

Guarda’t / Imprimeix la delegació en PDF !

Ens és molt útil que enviïs una còpia d’aquesta delegació al correu electrònic: juntacaixabank@fec.cat. Et recordem que també poden delegar el vot els teus familiars i amics que siguin accionistes.

La nostra intervenció vol denunciar un inacceptable ERO de 8.291 treballadors i l’empitjorament de les condicions de la resta de plantilla, quan s’incrementarà el sou variable de 216 directius i del nou President. Denunciarem la deslocalització de serveis centrals amb trasllat de centres corporatius de decisió a Madrid, en defensa de la plantilla a SSCC i el seu manteniment a Barcelona i de l’irreversible procés d’abandó del territori amb el tancament d’oficines rurals i d’altres de menor dimensió a nivell municipal. CLAR i EN CATALÀ, en defensa de la nostra llengua.

Delega’ns el teu vot i farem palès el malestar de la plantilla de Catalunya amb la deriva de l’entitat. Un toc d’atenció a l’aposta de l’alta Direcció de CaixaBank perquè adopti una visió a llarg termini i tenir cura dels clients i dels seus empleats.

A CATALUNYA, la FEC. Ajuda’ns en la defensa d’un llegat imprescindible

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *