MERITOCRÀCIA: NOVA PUNYALADA PER L’ESQUENA

🏅   Què voldran dir quan diuen ‘Meritocràcia’?  Mentre d’altres s’apliquen en mostrar els números gens definitius de la misèria,  sort en tenim que un ‘media’, en ocasions portaveu oficiós de CaixaBank, ens ho explica:  “Acomiadar aquells que tinguin pitjors mèrits“. 

(La Vanguardia 19/04/2021)  (…)  En el cas que no hi hagi voluntaris suficients per a cobrir les sortides, el banc optarà per acomiadar aquells que tinguin pitjors mèrits. Aquesta informació s’obté de la feina feta en els últims mesos per una consultora que ha dut a terme una valoració de la plantilla combinada de les dues entitats. Aquesta firma externa ha buscat l’equivalència entre les valoracions del personal de Bankia dels últims quatre anys amb les de la plantilla de CaixaBank.  El banc ha dut a terme també qüestionaris i avaluacions per identificar les competències i habilitats de cada empleat fins al nivell de director d’oficina. (…) 
 
 

Ara sí, s’entén millor tanta pressa i estret marcatge amb la “moguda” dels tests i entrevistes. Però, un moment: no se’ns va dir que aquestes avaluacions no serien determinants de cara a aquest nou ERO?

Senyors i Senyores de la Direcció:

Quan el desig d’una majoria important de la plantilla vàlida, compromesa i amb major experiència, és plegar, a qui s’hauria d’avaluar per part de consultors independents és a vostès.

 Ja que de vostès és, exclusivament, el mèrit de fer insuportable la pressió comercial a què la sotmeten. 

 

Som la FEC. Més de 30 anys en defensa de la plantilla de Catalunya.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *