Arrenca la Negociació de la Reestructuració a CaixaBank

Tal i com ja us vàrem avançar ahir via twitter, s’ha iniciat el període informal previ al procés de reestructuració a CaixaBank, i dues son les principals conclusions de la sessió mantinguda:

1.- La Direcció no ha facilitat cap informació respecte a les mesures, motivacions i cap proposta concreta en referència a les anunciades reducció de plantilla i modificació substancial de les condicions de treball. Es remet a properes convocatòries previstes pels dies 20 i 27 d’aquest mes d’abril per informar de la seva proposta.

2.- Ha quedat constituïda la Comissió Representativa de les forces sindicals que estarem presents a la Mesa de Negociació, amb el resultat adjunt:

L’acord adoptat no assegura d’entrada unes majories definides i en aquest sentit, des de la FEC hem optat per actuar amb la màxima responsabilitat, teixint les complicitats necessàries per a ser presents en aquesta Mesa, i davant nous equilibris a CaixaBank, on el perill de dilució del pes de la plantilla a Catalunya és ja un fet.

Afrontem una negociació molt complicada amb un doble objectiu: Establir una majoria suficient que garanteixi unes sortides dignes i voluntàries i pressionar perquè cap força sindical no renuncïi a la millora de les condicions laborals vigents a CaixaBank.

 

A CATALUNYA, LA FEC!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *