ASSOLIT ACORD LABORAL D’INTEGRACIÓ neX – CaixaBank

Finalitzada avui amb ACORD, la negociació de la integració laboral a CaixaBank de la plantilla de neX.

Un cop assolida per la Representació Laboral dels Treballadors, entre ells la FEC, d’una millora substancial de les condicions a la proposta inicial de la Direcció, es tanca un acord, amb una amplíssima majoria sindical i la representació de neX i CaixaBank, S.A. En destaquem els següents punts:

–          Millora en l’assignació de nivells retributius respecte la proposta de la Direcció, que tindrà en compte el Complement Personal de la plantilla de neX, elevant el nivell inicialment assignat en funció de l’import del complement i la funció professional.

–          Reconeixement del bonus target i liquidació del 50% del bonus corresponent a l’any en curs en la data d’integració efectiva (inicialment un 40%).

–          Incorporació de la plantilla de neX al Pla de Pensions d’Ocupació de CaixaBank www.fpelacaixa.info i els ajuts ‘guardería’ i formació per fills.

–          Millora dels permisos de maternitat i paternitat a les treballadores/dors que actualment estiguin gaudint els corresponents a neX.

–          Reconversió de préstecs preexistents a condicions d’empleat de CaixaBank, efectiva des de la data d’integració i possible per acord privat per eliminar-ne costos a assumir pel treballador.

Des de la FEC, valorem que és un bon acord i vetllarem, com sempre, per al seu acompliment.

Companyes i companys de neX : Sigueu benvinguts/des a casa vostra.

A Catalunya, la FEC!!! 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *