AVIS A NAVEGANTS – ‘XULETA’ AMB VISIÓ 4EXPERIÈNCIES

No ens deixa de sorprendre i ens posa sobre avís, l’existència d’iniciatives que, en funció del seu ús, poden fer-nos incórrer en infraccions que la normativa mira d’evitar. Podria semblar, fins i tot, que alguns directius no es refien de les eines i mitjans que CaixaBank proporciona per a la tasca comercial diària.

Des de la DT origen del giny, se’ns ha remarcat que aquest full és només un senzill document de treball que pretén ajudar en les entrevistes comercials, i que no té intenció fiscalitzadora de l’activitat dels empleats/des, que és una eina d’ús voluntari, dirigida exclusivament a la preparació d’entrevistes comercials.

No és el que ens arriba de la xarxa, i si, com diu la Direcció, es tracta d’una eina d’ús voluntari, NO pot ser exigible a la plantilla per part dels responsables de seguiments comercials i, sobretot, de manera retroactiva, és a dir, amb posterioritat al dia de la pròpia acció o entrevista.

No hauríem de tornar a recordar, amb aquesta circular ni cap altra, als responsables comercials precursors d’aquesta iniciativa, que les úniques eines de seguiment comercial autoritzades que garanteixen tots els “estàndards“ exigibles per les autoritats reguladores, pel que fa a confidencialitat, seguiment i traçabilitat comercial – fins i tot al compromís de CaixaBank en la reducció de la petjada de CO2 – es troben al terminal financer i que no cal, doncs, incidir en aventures ni invents.

A CATALUNYA, LA FEC!!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *