CSI I REFERENTS CAIXABANK – PAL·LIAR EL PRIMER IMPACTE REAL DE LA FUSIÓ

El Centre de Suport a la Integració es nodrirà en un 31% (28 de 91) amb plantilla de les 2 DT de Catalunya (DTBarcelona i DTCatalunya) i 14 companyes i companys seran Referents” en els seus àmbits territorials.

Això impactarà negativament durant molts mesos en les oficines a les quals estan adscrites aquestes persones. La pèrdua (temporal) de plantilla d’aquests 39 centres serà:

A més, entre les persones seleccionades hi ha sots-directors comercials, GC-II, i persones actualment als Equips de Suport (Apoderades o no).

Com té pensat la Direcció pal·liar l’impacte d’aquesta pèrdua de plantilla a les oficines ?

Des de la FEC:

  • Demanem que s’ajustin i, per tant, es redueixin els reptes i objectius comercials, targets o qualsevol altre anglicisme que se’ls passi pel cap, de les oficines afectades proporcionalment a la plantilla manllevada, des del mateix moment en que es materialitzi la reducció.
  •  Valorem que els coneixements i l’experiència acreditada pels seleccionats no es pot substituir d’un dia per l’altre per noves incorporacions i a ningú assenyat se li acudiria pensar que aquesta sigui la solució. 

O es tractava també d’això quan no fa massa dies des de la Direcció es demanava un sobreesforç més enguany?  De nou a Catalunya ens tocarà el rebre? 

A casa nostra la resposta hauria de ser:  I UN BÉ NEGRE AMB POTES ROSSES !

A CATALUNYA, la FEC!

 

3 comentaris a “CSI I REFERENTS CAIXABANK – PAL·LIAR EL PRIMER IMPACTE REAL DE LA FUSIÓ”

  1. Quina casualitat (o no) que la publicació de la FEC coincideixi amb un anunci de la Direcció de CaixaBank de mesures per a reduir en part el greuge per la pèrdua de companyes i companys a la xarxa d’oficines d’oficines.

    1. Gràcies pel teu comentari. A la FEC ja fa temps que no creiem en certes casualitats. Si més no, vagi per endavant la nostra reivindicació. Salutacions i gràcies per seguir-nos!

  2. Pingback: NOTÍCIES ABSORCIÓ CAIXABANK – BANKIA: AFECTACIONS EN MARXA - FEC - Federació d'Estalvi de Catalunya

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *