PRESSIONS AL COL·LECTIU DE RISC?

Des de la FEC volem donar suport a les persones treballadores que treballen i continuen adscrites al col·lectiu de risc.

A més de ser valents/es i patir més que la resta l’amenaça de la COVID-19, algunes es troben encarant les “bones maneres” que tenen els nivells jeràrquics superiors, ara també anomenats mànagers, per a persuadir-los de tornar el més aviat possible i voluntàriament a la feina presencial, com si teletreballant no fessin absolutament res de res; fent-los sentir malament per fer el que està establert per la Direcció i Vigilància de la Salut i evitar, així, les conseqüències que ja tothom coneix i que alguns i algunes “fonamentalistes” ja han oblidat.

Denunciem públicament i explícita que “pressionar” a una persona treballadora perquè s’exposi a una situació de risc quan s’ha determinat el contrari per part dels experts en salut, traspassa totes les línies vermelles.

Sembla que retrocedim en el temps quan la prevenció i la salut laboral, juntament amb la vida de les persones, no valia res. Qualsevol mànager de Negoci, per molt bo que es consideri i del nivell que sigui, s’ha d’abstenir d’intervenir en tot allò que és exclusivament responsabilitat del Servei de Vigilància de la Salut de CaixaBank (encomanat a QUIRÓN PREVENCIÓN S.L.).

Demanem que aquests casos es posin en coneixement de Compliment Normatiu per a que no s’escapin del procediment disciplinari que correspon.

Volem deixar ben clar que aquests companys no estan a casa perquè volen, sinó per recomanació mèdica i per prevenció, per a ells mateixos i pels seus propers, que seran realment qui ho patiran. Per tant, menys egoisme i més solidaritat amb qui ho necessita. Només així ens en sortirem!!!

Si lamentablement et trobessis en qualsevol de les situacions explicitades, fes-nos-ho saber. A la FEC seguim al teu costat, procurant ajudar-te en tot el què està al nostre abast en aquests temps tant difícils.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *