EL TEST PCR NO ÉS OBLIGATORI

Volem donar resposta a algunes de les preguntes més recurrents, tot recordant que la FEC, juntament amb dos sindicats més, no vàrem signar l’acord de test que va proposar l’empresa i algun sindicat només comprensible en clau de “fer mèrits”.

A l’acord queda molt clar, i també en la legislació vigent, que els test PCR són VOLUNTARIS. En el correu electrònic que s’envia a la plantilla “escollida”:

  • Es diu que t’han trucat en varies ocasions sense localitzar-te, quan això no és cert.
  • No s’informa de que la prova és voluntària ni de com comunicar la decisió de no fer-la. Vol fer creure que és obligatòria.
  • No s’informa de que, si s’accepta fer-la, el cost de desplaçar-se on et diuen no es pot facturar, com va demanar la FEC.
  • No respecta l’opció lingüística de cada empleat o empleada.

Efectivament aquesta voluntarietat queda reflectida en un circuït establert per aquells/es empleats/des, que optin per no realitzar la prova:

Amb l’objectiu de garantir la salut i la seguretat de tots els professionals de CaixaBank, aquelles persones que es reincorporin presencialment, i no facin el test per coronavirus, és imprescindible que formalitzin l’autodeclaració de tornada al seu lloc de treball. (…)

Des de la FEC ja vàrem demanar a Recursos Humans aclarir aquestes qüestions i lamentem haver d’insistir en la necessitat de la màxima transparència i claredat en les comunicacions emeses per part de la Direcció.

Recordar-vos finalment, que teniu a la vostra disposició tot l’equip de la FEC, en cas de dubtes o si us en calgués qualsevol aclariment. Contacteu-nos.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *