CIRCULAR CONJUNTA – NOTÍCIES IMPORTANTS

Aquesta setmana s’han produït dues notícies importants en l’àmbit sindical. La premsa informa que un jutge de Sevilla demana a UGT que cobreixi una fiança de 40,28 milions d’euros per l’anomenat “cas de les factures falses”. Aquesta fiança s’afegiria a una altra d’1,5 milions pel cas “Fundescan” a les Canàries i a una d’1,6 milions per una altra reclamació relativa a cursos de formació a Astúries. A tot això es podrien afegir 6,7 milions que la fiscalia de Sevilla vol reclamar a CCOO i UGT per malversació en la gestió de residències de temps lliure. Algú necessitarà amics financerament potents.

En un altre ordre de coses, també en l’àmbit sindical, el dia 28 de juliol CCOO, UGT i FINE (SECB) varen signar un preacord greument lesiu per als treballadors i les treballadores del sector de l’estalvi que, unit a una pròrroga de l’ultra-activitat del conveni, permetrà, d’aquí al setembre, signar un dels pitjors convenis que s’han vist.

Potser, l’única forma d’impedir que se signi definitivament aquest conveni fora que manifestessis el teu desacord amb aquests sindicats per la decisió presa.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *