PARTICIPA EN L’ESTUDI D’OPINIÓ CAIXABANK 2020

Des de la FEC t’animem a participar-hi amb la màxima sinceritat. Has de saber que les conclusions d’aquest estudi són una guia per a l’empresa a l’hora de prendre decisions importants i també les utilitza sovint com argument per a debilitar les diferents reivindicacions i queixes que fem els sindicats. És vital doncs, no “edulcorar-ne” les respostes.

El proper dilluns dia 29 de juny finalitza el termini per a contestar l’enquesta que, cal recordar, neix d’una reivindicació històrica per part de les forces sindicals.

Com hauràs pogut veure en el missatge del Conseller Delegat, consta que l’estudi el realitza directament una empresa consultora, per després mostrar a CaixaBank els resultats de forma agregada. D’aquesta manera el sistema permet garantir al màxim la necessària confidencialitat de les respostes individuals.

Ens sentim empleats i professionals d’un gran projecte? O paulatinament anem convertint-nos en simples “números” d’una maquinària de producció i venda? Penses que aquesta empresa t’escolta? Hi veus un futur professional? Ets sents motivat/da? Realitzat/da? Recomanaries aquesta empresa com un dels millors llocs on treballar? En aquesta enquesta trobaràs preguntes en aquest sentit i d’altres, totes elles prou importants.

Cal evidenciar l’empremta que està deixant en tots nosaltres l’abús de la pressió comercial i formativa, la pèrdua de les formes, les dificultats creixents per conciliar i el progressiu retrocés en drets econòmics, laborals i socials. Creiem que CaixaBank fa temps que va deixar de ser un dels millors llocs on treballar. I cal que ho tinguin ben clar. I que es corregeixi el rumb.

Des de la FEC t’encoratgem a que contestis allò que realment penses. És una nova oportunitat per a tota la plantilla de participar en el projecte comú de fer que CaixaBank sigui una millor entitat en el futur.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *