CORONAVIRUSNOW: SI L’OBJECTIU GLOBAL ÉS APLANAR LA CORBA, A QUÈ ESTEM ESPERANT?

LA FEC EXIGEIX EL TANCAMENT DEL MÀXIM NOMBRE D’OFICINES POSSIBLE I COMPLIR EL MANDAT DE LES AUTORITATS SANITÀRIES.

 

En primer lloc des de la FEC volem donar tot el suport i reconeixement a tothom que, en diferents situacions i a tots nivells, treball presencial, teletreball per motius organitzatius, grups de risc, equips de contingència i també aquells que, malauradament, esteu en quarantena o patint els símptomes derivats d’aquesta pandèmia. A tots i totes molts ànims!

 

També agrair, novament, l’esforç a totes les companyes i companys que, en un entorn canviant a pitjor, procuren per una millor organització i per donar continuïtat a les instruccions que, malgrat qüestionem i no compartim, arriben des de la Direcció per mantenir el màxim d’oficines obertes i el treball presencial de moltes i molts de vosaltres.

 

Ara bé, hi ha coses que són evidents:

  • L’enemic és invisible però molt perillós, i s’escampa amb moltíssima facilitat.
  • La millor manera de combatre’l és no menystenir-lo i minimitzar l’exposició al contagi del màxim nombre de persones.
  • El confinament i la responsabilitat col·lectiva ha fet que s’hagi reduït molt l’afluència de persones a les oficines.
  • No hi ha EPI (Equip de Protecció Individual) per a tothom i són molt més necessaris als serveis sanitaris.
  • Bona part de la plantilla de la xarxa d’oficines no pot desplaçar-se al centre de treball en vehicle propi i utilitzar el transport públic implica un major risc de contagi.
  • CaixaBank no ha de suplir les mancances del Gobierno (Autoridad competente) ni assumir més riscos que els imprescindibles.

 

La FEC està treballant per ajudar en aquests difícils moments, però també per denunciar que NO ESTEM D’ACORD amb les línies mestres de gestió d’aquesta crisi. NO ENTENEM què fan gran part de les oficines obertes sense prou mitjans de protecció, incrementant hora a hora els nous casos d’infecció. Això suposa un augment de costos amb les desinfeccions per tornar a obrir al públic de seguida i, possiblement, reincidir dies més tard. Són tant o més justificats els tancaments per evitar propagar el coronavirus com els logístics.

 

Sres. i Srs. de la DIRECCIÓ: això no té cap sentit. ÉS FALS que tinguem una obligació legal de mantenir oberta TOTA la xarxa.

 

NO PODEM DIR-HO MES ALT, NI MÉS CLAR: ES TRACTA DE POSAR EN RISC EL MÍNIM IMPRESCINDIBLE!

PER RESPONSABILITAT!  PER SOLIDARITAT!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *