DVI: BARCELONA MENYS !!!

La FEC no ha volgut ser còmplice d’una discriminació històrica a la plantilla de la província de Barcelona (i Teruel) en aquesta “pseudo-negociació” de Desvinculacions Voluntàries Incentivades (DVI). Intentem ser fidels i coherents amb els nostres compromisos i amb la voluntat de servir-vos per avançar en drets i no per pactar retrocessos sense més.

 

A la FEC no volem assumir el plantejament de que la plantilla és simplement un cost i que es redueix com sigui, quan algú decideix que cal. Això sí, en paral·lel s’assumeixen costos multimilionaris per fer Stores, All-In-One,, per augmentar les retribucions de la cúpula, i altres presumptes costos inconfessables, sense que en aquests s’hagin d’aplicar mesures de contenció.

 

Som conscients de que la malèvola política de cremar a la plantilla, perquè així marxarà a qualsevol preu quan convingui a l’empresa, obté resultats. Entenem que amb aquest entorn hi hagi persones que, després de tantíssims anys de treball i malgrat ser maltractades al final de la seva trajectòria professional, vulguin que la feina a CaixaBank deixi de ser un malson diari.

 

Tot i això, la FEC no pot avalar una discriminació tan clamorosa i propera en el temps (encara no un any) respecte a les sortides voluntàries de l’ERO per a la resta del territori estatal. Ja sabem que una DVI no és el mateix que un ERO, que la fiscalitat aplicable és diferent, i tota aquella bateria d’argumentacions que l’empresa repeteix com un mantra, però les condicions d’aquest acord de DVI ni s’hi apropen.

 

Moltes i molts pensareu que això no va amb vosaltres, que no us afecta directament i que ja s’ho faran. Això no obstant, sí que afecta a totes i tots la pèrdua de condicions econòmiques que es van consolidant en el temps, amb la connivència ara d’uns, ara d’altres, i que després ningú pensa en revertir. Avui són unes i uns companys, demà potser sereu vosaltres.

 

Per què NO hem signat l’acord:

 

  • Perquè a Barcelona fa massa anys que es pateix, s’aguanta amb plantilles insuficients, i no hi cap compromís de manteniment de llocs de treball.
  • Perquè qui treballa a Barcelona (i Teruel) mereix la mateixa consideració i tracte.
  • Perquè rebutgem xantatges i “negociacions” que no ho són realment. Sentir, Parlar i Fer el que convé de cara a la galeria.
  • Perquè amb un resultat abans d’impostos de 3.000 MM d’euros l’any 2019 (sense el cost extraordinari de l’ERO) és injustificable no revertir retallades d’acords anteriors.
  • Perquè no enganyem i va ser un dels nostres compromisos electorals amb la plantilla.

 

No admetis pressions de cap tipus i, si pots aguantar i ho consideres injust, NO ELS FACIS EL JOC !!!

NO HAS DE SER DISCRIMINAT PER ESTAR TREBALLANT A BARCELONA. NO ELS REGALIS RES I COMPLEIX ESTRICTAMENT L’HORARI LABORAL QUE ET CORRESPON !!!

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *