PLENARI D’AFILIATS DE LA SECCIÓ SINDICAL DE LA FEC DE CAIXABANK

Ahir, 18 de setembre de 2019, va tenir lloc el Plenari d’Afiliats/des de la Secció Sindical de la FEC de CaixaBank, d’acord amb el que havia acordat el Secretariat d’aquesta mateixa Secció Sindical el passat dia 12 de juliol.

L’acte tingué lloc a la Sala Polivalent Esplai de la població de Callús (Bages) i va comptar amb una notable presència d’afiliats i afiliades que van acudir de diferents indrets de les comarques catalanes.

Un dels punts de l’ordre del dia va ser elegir a les 10 persones Delegades que representaran a la Secció Sindical en el proper Congrés Ordinari de la FEC.

 

 

Tot seguit, el Secretari General de la Secció Sindical, Joan_Maria Terribas, i el Secretari General Adjunt, Francesc Sabater, van valorar els resultats de les Eleccions Sindicals de novembre de 2018, la negociació de l’ERO a CaixaBank i l’evolució de l’afiliació des del darrer plenari (juny de 2018).

 

 

En el darrer punt de l’ordre del dia, les aportacions dels assistents van ser molt constructives. Es va analitzar la tasca sindical i les dificultats del sindicats més petits per competir amb els recursos tècnics i humans dels majoritaris. Les participacions van combinar la saviesa dels afiliats més veterans amb l’entusiasme dels més joves. Tot ells però, amb un objectiu comú: consolidar el nostre sindicat i no parar de fer-lo créixer.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *