FEC: L’ALTERNATIVA COMPROMESA (i II)

Et descobrim els 5 altres compromisos de la FEC:

6.- Defensarem un model de classificació d’oficines ponderat i que compensi el desmantellament constant de la xarxa d’oficines. No és admissible que les “Store” i similars participin del mateix sistema de classificació. Això relega a la resta d’oficines sempre a les darreres posicions.

7.- Insistirem en la reclamació d’un Reglament Intern de Faltes i Sancions, totalment transparent, al qual estigui sotmesa no només tota la “tropa”, sinó també els càrrecs i directius. Cal una regulació del Procediment Disciplinari que esvaeixi les ambigüitats i les arbitrarietats, i que garanteixi plenament el dret de defensa, l’accés a la totalitat de l’expedient per part de la persona afectada, i la participació de la representació sindical en el Comitè d’Incidències.

8.- Millorarem els beneficis socials següents:

  • L’ajuda a fills fins els 21 anys per a tothom.
  • El Préstec Addicional, en cas de canvi d’habitatge A, ha de tenir el mateix tractament que en la primera adquisició.
  • El descompte i l’exempció de despeses en les assegurances s’han d’aplicar a tota la plantilla sense excepcions.

9.- Defensarem que la prestació en les desvinculacions voluntàries incentivades (DVI) retorni al 80% del salari regulador. Amb uns beneficis creixents i amb les congelacions i retallades passades, no és justa la reducció progressiva d’aquesta prestació en els darrers anys.

10.- Denunciarem amb la màxima contundència l’incompliment dels Acords Laborals. És inconcebible que els màxims responsables de tots els acords siguin els més irresponsables a l’hora de denunciar-ne els incompliments.

No volem donar el rang de compromís a una proposta que plantegem des de fa anys a cada procés electoral i de la que no desistirem:

# Eleccions Sindicals Telemàtiques.

És vergonyós que en ple segle XXI, és mantingui un sistema d’eleccions obsolet, caduc i arcaic que obliga a mobilitzar durant tota una jornada a un 10% de la plantilla, amb el perjudici que això suposa per als seus equips de treball, i a gastar inútilment recursos econòmics que podrien destinar-se a cobrir alguna de les  moltes necessitats de la plantilla. Això a banda del risc, del tot evitable, que suposa per a la integritat física dels companys els desplaçaments innecessaris que implica el sistema actual.

A aquesta modernització s’hi oposen sistemàticament els sindicats que tracten a la plantilla com a menors d’edat, als quals cal obligar a votar. Fent un paral·lelisme amb el que patim cada dia, d’aquesta pràctica en podríem dir “Pressió electoral”

Vota’t! Vota’ns

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *