Quina colla!

 

En un còmic, Mortadelo s’apropa amb gest d’home de món a un conserge que espera una propina, li posa alguna cosa a la mà i li diu: “Per al cinema”. L’home es mira el palmell de la mà i veu que li ha deixat un cacauet!

No podíem deixar de recordar això al veure les circulars en què CCOO i UGT pomposament ens recorden aquest important “èxit” de l’últim Conveni: la paga de l’article 40.

Després de que els tres últims convenis amb la congelació salarial i la de 18 mesos d’antiguitat ens hagin pres aproximadament 1,5 de les nostres 18,5 pagues per a tota la nostra vida laboral, creiem que ni tan sols ens donen el cacauet, només la closca.

Afortunadament, l’intent de prendre’ns, a més, la part variable del Plus Conveni 2016 sembla que serà derrotat als tribunals. Només aquesta última quantitat pot ser força més important que aquest brillant obsequi dels nostres paladins sindicals.

Que continuïn presumint! Esperem que tu no els continuïs votant.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *