La FEC i la Intersindical-CSC signen un Acord de Col·laboració Sindical

Avui, 25 de maig a la Seu nacional de la Intersindical-CSC, ha tingut lloc la signatura de l’Acord de Col·laboració Sindical entre la Federació d’Estalvi de Catalunya (FEC) i el sindicat independentista Intersindical-CSC.

La FEC -sindicat amb representació a CaixaBank- i la Intersindical-CSC –segona força sindical a Catalunya del Banc Sabadell- obren aquesta etapa de col·laboració amb la voluntat de reforçar el sindicalisme de país i contrapoder a les dues grans entitats bancàries mitjançant la unitat d’acció i el suport mutu.

Els màxims representants de la Intersindical-CSC i la FEC consideren d’especial rellevància aquest acord davant el repte de les pròximes eleccions sindicals. Així mateix, expressen la necessitat de reforçar un sindicalisme arrelat al país, compromès amb la construcció de la República Catalana i amb la defensa dels drets dels treballador/es del sector bancari des del sindicalisme democràtic.

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *