El patiment a la trinxera

No ens creiem que no es tenia, des de fa temps, tot més que previst. Altra cosa és que la Direcció hagi triat el no tenir puntualment informada a la plantilla. Com sempre, es confia en que els treballadors seguirem donant-ho tot, desplegant tot el nostre “encant” i, improvisant, farem mans i mànigues per “salvar els mobles” de l’entitat. I ho farem amb patiment i resignació, perquè han aconseguit alienar-nos amb el continuat missatge de que “fora fa molt fred i la porta és molt gran”.

Denunciem la manca de transparència i la desinformació de la Direcció als representants dels treballadors de CaixaBank. O potser no tots? Ves a saber si estan pactades sota mà les decisions que alguns ara reclamen, i així després podran dir que ells les han aconseguit. Tot i que seria molt llastimós, no ens sorprendria gens que, una vegada més, fos així. I és clar que la FEC exigeix un parèntesi, tan llarg com calgui, a la constant pressió comercial i als reptes. La Direcció ja ho hauria d’haver decidit i comunicat.

És sabut que qui ens mana s’ha especialitzat en l’estratègia de les metes volants, però no és just que s’incorporin etapes sorpresa pel pedregar. Per enèsima vegada, la plantilla ha de donar la cara amb els clients, desemparada pels seus dirigents i bona part dels seus representants.

El canvi de seu social de CaixaBank, que ja està tot previst per a que es materialitzi avui, no alleugerirà la tasca diària dels seus empleats ni evitarà l’allau de clients, ans al contrari.

Avui se’ns demostrarà, una vegada més, que al darrere de l’entitat hi ha persones molt poderoses, capaces de forçar a un govern d’un estat a fer un decret llei que permeti fer el canvi de seu sense passar per la Junta d’Accionistes. No entrarem a valorar la necessitat de fer-ho. Tanmateix, tot aquest poder no ha servit per evitar dificultar molt més l’activitat diària de la plantilla.

 

SIGUES CRÍTIC,

NO SUCUMBEIXIS A LA POSTVERITAT !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *