Demà: Aturada general !!!

Vistos els gravíssims fets d’ahir i davant de la repressió brutal, injustificada, desproporcionada, antidemocràtica, i només pròpia de les dictadures, contra els drets civils i polítics dels ciutadans del nostre país, molts d’ells treballadors i clients de CaixaBank, la FEC fa una crida a tota la plantilla de Catalunya a sumar-se a l’aturada general de tot el dia convocada en rebuig d’aquestes actuacions per a demà dimarts, dia 3 d’octubre.

Així mateix, la FEC demana públicament a la Direcció de CaixaBank que no estableixi cap perjudici econòmic, ni de cap altra índole, als treballadors que, voluntàriament i en defensa dels seus drets, se sumin a aquesta aturada.

 

NI UN PAS ENRERE !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *