Les “A/Stores” a càrrec de les teves costelles!

L’horari del “fantàstic invent” de les oficines “A/STORE” ja està arribant als darrers estadis de la “negociació”. Posem cometes al terme perquè, a hores d’ara, ja quasi tothom és conscient de com acabarà. Mentre tant, la FEC us convida a reflexionar sobre els centenars de milions que han costat aquestes 450 oficines. VOLEU SABER QUI PAGA LA “FESTA”?

 

  • TU que treballaràs més d’un 250 % més de tardes per un plat de llenties (sense tall, clar, perquè es dispararien els costos). De les aproximadament 25 tardes anuals actuals, passaràs a treballar-ne unes 90 (dues tardes setmanals, excepte l’agost). Aquest augment, sense cap dubte, és un atemptat a la teva conciliació.
  • TU a qui t’han reduït o t’has quedat sense “bonus”. Un premi que comptaves cobrar perquè te l’havies guanyat i que s’ha volatilitzat sense cap explicació. No els tremola res de canviar les regles a mitja partida.
  • TU que veuràs com t’imposen reptes/objectius doblats, impossibles d’assolir objectivament, i que faran que et quedis sense “bonus” o que quedi reduït a la mínima expressió.
  • TU que et capficaràs forçant als clients, de la teva cartera sobredimensionada, a tenir a la tarda les entrevistes que et marca el protocol.
  • TU a qui furtaran les carteres de clients per passar-les a una d’aquestes oficines i, d’aquesta manera, amortitzaran la teva plaça de gestor.
  • TU que, estant a una oficina “satèl·lit” i per tal de justificar de l’existència d’aquestes altres, veuràs com augmenta la teva càrrega de treball i allargues la jornada sense control i, en el teu cas, sense cap compensació econòmica.
  • TU que penses que es reconeixerà la teva carrera professional, però hauràs d’esperar al 2019, com a mínim. No fos que el que acabés decidint-se abans, fes tremolar els resultats d’alguns a les eleccions sindicals de finals de 2018…
  • TU que ets un/a dels més de 1000 càrrecs que deixaràs de ser-ho per voluntat “divina”. Es tracta d’estalviar un dineral en despeses de gestió i representació.

 

Tot aquest cost que assumeixes és també “gràcies” a alguns sindicats, que en compte de defensar-te a ultrança, no coneixen altre caminar que el dels crancs.

I la Direcció, és clar, aplaudeix amb les orelles !!!

 

Comunicació FEC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *