Feliç 2017 amb la Grossa de la FEC!!!

Benvolgut/da afiliat/da,

estem a punt d’estrenar el 2017 i la FEC et desitja, de tot cor, que aquest nou any vingui farcit de Felicitat per a tu i per als teus.

Acomiadem un any i n’encetem un altre. D’aquest salt en fem festa, i a l’acabar les campanades omplim les nostres copes de desitjos i bons propòsits. O el que és el mateix, expressem una esperança sincera en que sigui un any inoblidable, per a bé, és clar.

Deia Nietzsche: “L’esperança és un estimulant vital molt superior a la sort”. A la FEC subscrivim absolutament les paraules del gran filòsof alemany, però no ens podem estar de desitjar-te també tota la Sort del món.

És per això que volem obsequiar-te amb una participació de la Grossa de Cap d’Any. Com sabeu, aquesta loteria destina tots el beneficis a programes socials a Catalunya.

La participació és de 0’80 € per afiliat o afiliada de la FEC i el número que juguem és el 5136. En cas de que surti premiat, farem l’abonament de l’import del premi al mateix compte on es fa el càrrec de la quota d’afiliació.

Moltes gràcies per la teva confiança amb la nostra feina.

Feliç 2017 i molta Sort !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *