ACTE DE LLIURAMENT DEL DONATIU SOLIDARI 2023 DE LA FEC

A finals de febrer vàrem comunicar que l’ONG guanyadora de l’Acció Solidària 2023 havia estat la Fundació Pasqual Maragall. I aquest passat 20 de març va tenir lloc l’acte de lliurament del donatiu de 1.500,00 € a la seu d’aquest entitat al carrer Wellington de Barcelona.  

Des de la Fundació Pasqual Maragall ens varen manifestar el seu agraïment pel donatiu i van valorar molt positivament la iniciativa de l’Acció Solidària de la FECespecialment pel fet que compta amb la participació de la afiliació.

L’Ana Borrell, Responsable de Relacions amb Empreses de la Fundació Pasqual Maragall, és qui va rebre als representants de la FEC, el Vice-president, Francesc Sabater, i el Secretari General, Joan_Maria Terribas. I va ser ella mateixa qui els va explicar amb tot detall els orígens de la Fundació i la seva espectacular evolució, així com totes les activitats que porten a terme en la lluita contra l’Alzheimer.

L’acte va acabar amb una visita a les instal·lacions, entre elles el laboratori, on un parell d’investigadors varen ampliar l’exposició.

Any rere any, i per quart any consecutiu, els afiliats/des de la FEC, continuem fidels als nostres valors i vocació solidària, donant suport i reconeixement a aquelles iniciatives a Catalunya, que contribueixen a pal·liar necessitats urgents a la nostra societat.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *