Increment clarament insuficient sense Millora a CaixaBank

L’increment previst al preacord del Conveni acumulat a tres anys és d’un 11% (5,3,3) sobre taules de conveni i no sobre sou efectiu a CaixaBank, amb què la pretesa recuperació aplicada als sous a CaixaBank és molt més curta.

El mateix criteri és aplicable a la paga establerta, del 4,25% del Plus Millora Conveni, que veurem si es consolida en el text definitiu, i que aplica novament a taules de Conveni, inferiors a els salaris reals a CaixaBank.

I què hi ha de la ‘Millora Caixa’?

És a dir, de la millora negociada d’adaptació a CaixaBank dels acords de mínims establerts al Conveni?

Doncs, ni està, ni se l’espera. Ja se l’han petat definitivament a Madrid les grans centrals sindicals i CaixaBank.

Cafè per a tots però menys per la plantilla de CaixaBank.

I aquesta és la cessió més vergonyosa. És el més greu.

S’hi pot fer res?

A la FEC no retrocedirem, i treballarem les adhesions que faci falta perquè un cop signat, mantinguem la pressió negociadora per millorar a CaixaBank les condicions que es pactin definitivament al Conveni. És el moment.

Exigim als sindicats al Conveni (SECB, CCOO i UGT) que mantinguin la pressió i la vaga prevista del 22M. No podeu donar la partida per acabada. CaixaBank està en deute amb la plantilla. Des de 2012.  

Poca broma.

Enhorabona als accionistes de CaixaBank, que aquest 2024 veuran incrementada la seva retribució en un 70%, gràcies a la suor de la plantilla de CaixaBank.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *