COMUNICAT SINDICAL CONJUNT

Les forces sindicals que signen aquest comunicat, solidàriament i en unitat, exigim a la Direcció de CaixaBank que assumeixi la seva responsabilitat enfront d’aquesta plantilla. Que faci un pas endavant en la millora de les nostres condicions i que no dilueixi la seva posició predominant en la present negociació de Conveni.

Rebutgem un nou conveni de mínims com el que s’està dibuixant (7-8% a 3 anys).

Aquestes són les nostres reivindicacions:

  • Recuperar els nostres salaris: pèrdua de més d’un 20% acumulat en els darrers 10 anys.
  • Mantenir el nostre poder adquisitiu: resulta imprescindible acordar les revisions salarials lligades a la inflació (IPC).
  • Voluntarietat en qualsevol modificació substancial de les condicions de treball.
  • Supressió accelerada de l’adequació progressiva i doble escala salarial.
  • Millora CaixaBank – Aplicació a CaixaBank del Conveni Col·lectiu –- Exigim el compromís de CaixaBank i demanem a la resta de forces sindicals amb representació en l’empresa, negociar després de la signatura del Conveni, millores en aplicació dels pactes allà establerts per a la tota la plantilla.

 

El nostre sou és una inversió, no una despesa.

No ens detindrem. Ara, recuperar és de justícia. Millorar és guanyar.

 

Ja no es tracta només de guanyar més, sinó de recuperar la dignitat professional. Si en el passat vam fer el sacrifici NOSALTRES, els empleats/des, ara toca avançar en drets. Si som la millor empresa, mereixem tenir les millors condicions.

Amb unitat sindical i contundència en les nostres reivindicacions enfront de CaixaBank, aconseguirem arrossegar les millores a la resta d’entitats del sector d’estalvi.

Convidem a la resta de forces sindicals a sumar i aconseguir un ampli front comú amb aquest objectiu.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *