La FEC s’adhereix al Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència

El passat divendres dia 8 en un acte solemne a l’Ateneu Barcelonès, es va mostrar unitat d’acció en el marc del Pacte Nacional del Moviment Civil per la Independència del qual en són entitats impulsores l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, el Consell de la República, l’Associació de Municipis per la Independència i La Intersindical-CSC.

La Federació d’Estalvi de Catalunya, per decisió unànime del seu Comitè Executiu i d’acord amb als seus objectius fundacionals de teixir un sindicalisme netament català, per propiciar un nou marc laboral propi que s’ajusti a les necessitats i objectius de País, és una de les primeres entitats adherides a aquesta iniciativa que persegueix que les organitzacions intercanviïn i organitzin accions i mobilitzacions. L’objectiu és “mostrar a la societat catalana la força i la unitat d’acció necessàries” per “estendre la necessitat de la independència”.

Més informació:

Veure notícia a la premsa 

Text del Pacte Nacional (clicant aquí)

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *