DESPRÉS DE LES MENTIDES, EL TEATRE – Circular Conjunta

Aquells que van signar el conveni, ara ens anuncien mobilitzacions. Just abans de les eleccions hi haurà un acord per a pujar els nostres salaris (poc). Els comediants ens diran el grans negociadors que són.

La patronal no vol negociar un conveni amb altres sindicats (amb aquests ja els va molt bé) i ha d’afluixar una mica. No poden matar a la gallina dels ous d’or, tot deixant a aquests sindicats en evidència abans de les eleccions. No els convé un càstig electoral als seus fidels companys de taula.

El govern, que controla el 16% de CaixaBank, no pot demanar a la societat que es renegociïn els salaris i permetre que en el nostre sector no es faci.

Au doncs companys! Ja podeu acabar amb la farsa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *