GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!

 

En el dia d’avui s’ha viscut una jornada històrica; s’ha realitzat la major VAGA per part de les persones treballadores de CaixaBank. Totes les paraules són poques per a agrair el suport, estímul i confiança de la plantilla per a arribar a un acord de ERO, no forçòs i voluntari, amb les millors condicions tant per als que vulguin acollir-se a les sortides com als que es quedin, sense perdre drets en les nostres condicions laborals.

De nou, GRÀCIES.

Així mateix, l’empresa ha realitzat una nova proposta sobre el ja comunicat, i que és la següent quant a les sortides:

  • Redueixen afectats a 6.950 persones, tant en oficines com en SSCC, que, encara que és menys del que els tècnics refereixen en els seus informes.
  • 56 i més anys, al 57% amb les condicions anteriorment comunicades.
  • 54 i 55 anys, al 55% amb les mateixes condicions dels anteriors.
  • 52 i 53 anys, al 53% x 6 anualitats màxim.
  • Menys de 52 anys, 35 dies per 24 mesos, amb primes de 2.000 per a menys de 10 anys d’antiguitat i de 7.500 euros per als de més de 10 anys.

A la seva proposta, la RLT ha realitzat les següents propostes i peticions:

  • Sol·licitem Informació sobre Previsió Social Complementària per a la seva anàlisi en l’estalvi de costos i un càlcul sobre modificació de Riscos.
  • Proposem, per a desembussar la negociació i atès que la mateixa, quant a sortides, s’aproximen a les realitzades anteriorment, que es repliquin les condicions dels 2 últims ERO en cada entitat (2018 Bankia i 2019 CaixaBank) sent el sol·licitant qui triarà l’aplicació del càlcul per a saber l’import de la seva indemnització.

A continuació, i atès l’èxit del dia de vaga realitzat pels companys i en les concentracions convocades per la RLT, els hem llegit el manifest que s’ha comunicat en aquestes.

Seguidament, hem passat a descriure, sobre l’ALI proposat per l’empresa, els punts que creem s’han de negociar segons les nostres propostes quant a Variable, PDP, característiques dels conceptes salarials, aportació al Pla de Pensions, Classificació d’Oficines, beneficis socials, etc. de les quals anirem informant oportunament.

 

#TotsSomCaixaBank     #TotesSomCaixabank

2 comentaris a “GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!”

    1. Moltes gràcies amiga @aromadeluna. Com tu, celebrem l’entesa sindical davant un repte del qual no tenim cap dubte de a qui pertany el total desmèrit. Una forta abraçada!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *