ÈXIT EN L’ATURADA I PRÒRROGA EN LA NEGOCIACIÓ – Circular Conjunta

L’ èxit de l’aturada de la plantilla avui aconsegueix una pròrroga en la negociació: 29 juny 2021 —

Un 86,7% de la plantilla ha secundat l’aturada parcial a CaixaBank, que ha donat el seu primer resultat: es prorroga el període de negociació, que finalitzava aquest dijous, fins al dia 29 de juny.

Les accions han valgut la pena, i amb aquesta ampliació evitem l’aplicació unilateral per part de l’empresa.

No obstant això, la Direcció segueix en la seva “aturada de negociació” ja que en l’important no avança. És imprescindible, eliminar de la negociació els acomiadaments forçosos: continuen sobre la taula 8.291 acomiadaments, així com els contingents per edat.

Tots els sindicats valorem insuficient el “podem parlar-ne” que ha manifestat la Direcció sobre la proposta que plantegem la Representació Laboral en relació respecte els Centres InTouch i oficines Store, xarxa rural, així com la gestió d’absències en la xarxa amb plantilla pròpia que rebaixaria el nombre de sortides (sense concretar per la seva part).

La Direcció ha tornat a insistir que les recol·locacions dins del grup es facin sense dret de retorn i no ha realitzat contraproposta a les mesures d’extincions que plantegem la setmana passada; tan sols un “és inassumible”.

La propera reunió està prevista per a demà dimarts 8 de juny a les 11h.

Tots els sindicats, #junts, hem decidit desconvocar la vaga anunciada per a aquest dimecres 9 de juny, com a mostra de la nostra bona fe (voluntat) negociadora.

     #TotsSomCaixaBank                         #TotesSomCaixaBank

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *