SOLIDARITAT: JA TENIM L’ONG GUANYADORA!!

Tal com us hem anat informant, un acord del Comitè Executiu de la FEC, ens va permetre l’any passat encetar una acció solidària, que tindrà periodicitat anual, consistent en fer un donatiu de 1.500,-€ a una Organització No Governamental (ONG).

De les 14 propostes que es van rebre, el citat Comitè va votar 3 ONG finalistes. L’acord ja preveia que la darrera paraula la tindrien els afiliats i afiliades de la FEC, i que seria el seu vot el que decidiria quina de les tres ONG s’emportaria el donatiu.

El 2 de desembre de 2020 va presentar-se aquesta acció solidària, informant de les tres opcions de vot i de l’enllaç al formulari per exercir-lo fins el 28 de febrer d’enguany. Els resultats de la votació han estat els següents:

L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) ha estat l’ONG que ha obtingut més vots de la nostra afiliació (un 60%), amb un clar avantatge sobre OPEN ARMS i la FUNDACIÓ JOSEP CARRERAS, i per tant és la receptora del donatiu de 1.500,-€ corresponent a l’exercici 2020.

 

El passat 17 de març el nostre President, l’Antoni Colàs i Bernuz va fer lliurament del citat donatiu al Gerent de l’AFANOC, en Narcís Serrats i Macau. Una passejada per les seves instal·lacions, guiada pel mateix senyor Serrats, ens va convèncer, encara més, de la magnífica feina que porta a terme aquesta ONG.  Tot i que ja us l’hem adjuntada en comunicacions anteriors, us convidem de nou a la seva web per conèixer amb més profunditat aquesta organització: https://afanoc.org

Finalment, recordar-vos que en tractar-se d’una acció solidària anual, tindreu l’oportunitat de tornar a votar una ONG durant el darrer trimestre d’enguany. Seran benvingudes les vostres propostes al correu fec@fec.cat. Entre totes les ONG proposades, el Comitè Executiu de la FEC tornarà a votar quines seran les 3 finalistes que podran votar-se a través de l’Espai de l’Afiliat/da de la nostra web.

PD: Si encara no t’has registrat a l’Espai de l’Afiliat/da pots fer-ho indicant que has oblidat la Contrasenya (l’Usuari és el teu DNI sencer -amb lletra- sense punts ni guió).

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *