CONJUNTA USC: RETRIBUCIÓ FLEXIBLE; BENEFICIS SENSE COSTOS PER A LA PLANTILLA

 

 

Fruït de la negociació per part de la Unió Sindical CaixaBank (SECB, UGT, SIB, FEC i CIC), la implementació de la retribució flexible per a totes les empleades i els empleats de l’Entitat ja és una realitat.

Són molts companys i moltes companyes que s’estan beneficiant dels avantatges que ofereix aquesta forma de retribució salarial, essent, a més, un assoliment per part de la Unió Sindical CaixaBank, front a les pretensions de la Direcció, el fet que no es repercuteixi cap cost per la contractació dels productes oferts, tampoc pel servei de Guarderia.

La Unió Sindical CaixaBank s’ha mantingut ferma en la seva exigència de que el cost de gestió del servei de Guarderia, equivalent a l’1% de l’import del rebut, no es repercutís a la persona treballadora que el contractés i ho hem aconseguit!

Així doncs, l’Entitat no repercutirà aquest cost i regularitzarà a la nòmina del mes de Novembre les quantitats cobrades pel concepte de gestió a qui ja l’havia contractat i se li estava repercutint.

A CATALUNYA, LA FEC !!!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *