CONVOCATÒRIA DEFINITIVA DE LA JUNTA D’ACCIONSTES DE CAIXABANK: DELEGA EL TEU VOT A LA FEC!

El proper 22 de maig se celebrarà la Junta General Ordinària d’Accionistes de CaixaBank a València. Aquesta convocatòria és la definitiva. En el cas que en aquesta data estigui vigent l’estat d’alarma o qualsevol altra mesura que impedeixi la presència física d’accionistes i representants dels accionistes, la Junta se celebrarà de forma exclusivament telemàtica.

Malgrat les circumstàncies excepcionals actuals, la FEC hi tornarà a participar per valorar, davant del Consell d’Administració i la resta d’accionistes, aquells aspectes que considerem més rellevants de la situació de l’empresa.

Volem recordar que les anteriors delegacions (relatives a la convocatòria del 3 d’abril) no serveixen per aquesta Junta. En cas d’haver-se fet, caldrà repetir la delegació.

Així doncs, davant d’aquesta nova convocatòria, et demanem que deleguis la representació de les teves accions a la FEC i et proposem que ho facis a favor del nostre company: Francesc Sabater Margalef (39859478H).

La forma més fàcil de fer aquesta delegació és a través de la Banca Digital (CaixaBankNow) amb aquest itinerari:

Pensar en el futur / Valors / OF-Operacions Financeres (a la dreta de la relació d’accions) / Opcions (a la dreta de la relació d’accions) / Delegar o votar a distància / Seleccionar: 1- Expedient 2- Delegar / Opció: 1- La persona que indico 2- No vull donar instruccions de vot.

Ens és molt útil que enviïs una còpia d’aquesta delegació al correu electrònic:

juntacaixabank@fec.cat

Et recordem que també poden delegar el vot els teus familiars i amics que siguin accionistes.

Gràcies a l’avançada per la teva confiança!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *