DEMANDA CONFLICTE COL•LECTIU – REGISTRE DE JORNADA

FINALITZADA LA REUNIÓ DE MEDIACIÓ SENSE ACORD.

Aquest dilluns, es va celebrar la reunió de mediació davant el Servei Interconfederal de Mediació i Arbitratge (SIMA), corresponent a la Demanda de Conflicte Col·lectiu interposada per UGT, SECB, SIB i FEC, per la implantació unilateral del Sistema de Registre de Jornada per part de l’entitat, finalitzant la mateixa amb “FALTA D’ACORD entre les parts intervinents”.

L’entitat, representada pel mateix bufet d’advocats que va assessorar la Direcció durant l’acord de l’ERO 2019, es va limitar a indicar que no tenia marge per a negociar i s’ha oposat a la nostra demanda, no atenent si més no la proposta dels mediadors d’“iniciar les negociacions en el sí de l’empresa amb la finalitat d’aconseguir un acord que solucioni el conflicte plantejat”.

Lamentem, una vegada més, l’absència de voluntat negociadora per part de la Direcció.

Per part nostra, ens mantenim ferms en les nostres posicions i, si no hi ha un canvi per part de la Direcció, iniciarem d’immediat totes les accions legals necessàries per a la defensa dels drets i interessos de tota la plantilla.

Esperem que la resta d’organitzacions sindicals s’adhereixin a la nostra demanda.

 

 

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *