ÈXIT ROTUND DE LA VAGA MÉS GRAN DE LA HISTÒRIA DE CATALUNYA

La Federació d’Estalvi de Catalunya (FEC) va participar ahir, en condició de sindicat adherit, a la Vaga General convocada per la Intersindical-CSC (I-CSC) i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC).

Aquesta vaga del 18-O ha estat un èxit rotund de participació i s’ha convertit en la de més seguiment de la història de Catalunya, amb una assistència aproximada d’unes 750.000 persones.

 

 

Un èxit que ha posat en evidència el sindicalisme majoritari que, com en d’altres ocasions s’ha posat de perfil i no ha participat ni com a convocant ni com a adherit.

En la cloenda de la manifestació han participat l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC, el Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, així com diversos representants dels sindicats convocants, que han remarcat les reivindicacions que han portat a convocar de vaga, especialment la derogació de la reforma laboral, el SMI català i l’actualització salarial i de pensions amb l’IPC català, la lluita contra la precarietat laboral i la lluita contra les desigualtats que pateixen les dones al mercat laboral. El Carles Sastre, secretari general de la Intersindical-CSC, ha manifestat que Catalunya està tancada per dignitat i que la vaga general ha superat la del 3 d’octubre de 2017.

 

 

La FEC confia en la força dels treballadors i treballadores. És urgent superar la resignació i vèncer la por per seguir lluitant per recuperar els drets i les llibertats que ens han arrabassat i blindar els que estan amenaçats.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *