CIRCULAR CONJUNTA – EL PACTE DE CONTROL HORARI ÉS IL·LEGAL

El Pacte de Control Horari és il·legal, 

o com CCOO, UGT i FINE (SECB) s’han passat d’espavilats. 

Aquest és el dictamen del “Ministerio de Trabajo”. Encara que estem segurs que sorgiran altres motius d’il·legalitat, el ministeri diu que els signants, CCOO, UGT i FINE (SECB), tracten d’establir una discriminació cap a altres sindicats en l’accés a la informació. Sembla que no han après res de la garrotada en relació al Plus de Conveni.

Òbviament, això no s’ha fet per interès immediat de la patronal: per a ells és indiferent. Aquest conat d’il·legalitat es produeix a petició dels sindicats signants, que són els que veritablement estan interessats en discriminar als altres sindicats.

La pregunta és llavors: A canvi de què els fa la patronal aquest regal? I la sospita més immediata és: a canvi de fer-nos als empleats responsables del control horari en un sistema que eximeix de tota responsabilitat a les empreses. 

Aquest és el primer acord de la Mesa del Conveni. Ens temem els que vindran darrera…

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *