CIRCULAR CONJUNTA – EL PACTE DE CONTROL HORARI ÉS IL·LEGAL

El Pacte de Control Horari és il·legal, 

o com CCOO, UGT i FINE (SECB) s’han passat d’espavilats. 

Aquest és el dictamen del “Ministerio de Trabajo”. Encara que estem segurs que sorgiran altres motius d’il·legalitat, el ministeri diu que els signants, CCOO, UGT i FINE (SECB), tracten d’establir una discriminació cap a altres sindicats en l’accés a la informació. Sembla que no han après res de la garrotada en relació al Plus de Conveni.

Òbviament, això no s’ha fet per interès immediat de la patronal: per a ells és indiferent. Aquest conat d’il·legalitat es produeix a petició dels sindicats signants, que són els que veritablement estan interessats en discriminar als altres sindicats.

La pregunta és llavors: A canvi de què els fa la patronal aquest regal? I la sospita més immediata és: a canvi de fer-nos als empleats responsables del control horari en un sistema que eximeix de tota responsabilitat a les empreses. 

Aquest és el primer acord de la Mesa del Conveni. Ens temem els que vindran darrera…

 

You may also like

Leave a comment