EMERGÈNCIA CLIMÀTICA: NO HI HA PLANETA “B”!

La crida a la Vaga Mundial pel Clima està impulsada per “Fridays for Future (F4F)”, una plataforma internacional que ja fa setmanes que es mobilitza per conscienciar de l’emergència climàtica.

En el seu manifest, es fa una crida a la mobilització recalcant que l’emergència climàtica “és conseqüència directa del nostre sistema extractivista i consumista, que prioritza el benefici econòmic a mantenir la vida.” El text conclou dient que “ja ni ha prou de pors electorals, de mesures a curt termini i d’enganys oportunistes. Exigim el dret a la vida: som la natura defensant-se a ella mateixa.

Més de 300 organitzacions i entitats arreu de Catalunya, entre elles la FEC, s’han adherit al manifest. Com a organització sindical assumim el compromís d’exigir de la nostra empresa la màxima atenció a les inversions i productes que puguin directa o indirectament afectar a la supervivència i sostenibilitat del nostre Planeta.

La FEC està convençuda que no és possible una vida sostenible en un sistema econòmic basat en el creixement infinit en un planeta amb recursos finits.

Si no defensem la Terra, no tenim futur.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *